Talot

Yhtiöön kuuluu 4 kpl kaksikerroksisia asuinkerrostaloja (rv 1966-68). Asuinhuoneistoja on yhteensä 48 kpl. Yhteiskäytössä olevia tiloja ovat sauna, pesutupa ja kuntosali.

Taloyhtiöllä on oma parkkialue asukkaiden autoille, joka jakautuu kahteen alueeseen: sähkötolppa- ja hiekkakenttäpaikat.

Pyöräsuojat

Jokaisessa talossa on polkupyörille tarkoitetut tilat. Mopoille on varattu oma parkkialue liikennemerkillä merkittynä piha-alueella, talojen keskellä. Moottoripyörille löytyy myös oma parkkialue, taloyhtiön hiekkaparkkipaikalta, joka myös on merkitty omalla liikennemerkillä.

sauna.jpg

Sauna

Saunassa on käytössä vain vakiovuoroja. Saunamaksu on 10 € kuukaudessa. Tiedustele vapaita vuoroja huoltomieheltä. Saunat löytyvät taloista B ja C.

Pesutupa

Pesutuvat löytyvät taloista B ja C. Molemmissa pesutuvissa on erilliset varauslistat ja pesukone toimii kolikoilla.

Kuntosali

D-talon kerhohuone on muutettu kuntosaliksi, joka sijaitsee väestösuojan vieressä. Kuntosali on maksullinen ja hinta on 4 euroa kuussa. Pysyvään käyttöön avaimen saa kuitattua huoltomieheltä. Kuntosalia saa käyttää joka päivä klo 6 - 22 välisenä aikana. Varusteet mm Spinning kuntopyörä, Cross Trainer, Vatsalihaslaite, York 1001 Kuntokeskus, Total Gym 1000 -monitoimilaite ja käsipainoja.

kuntosali.jpg

 

Sähkö- ja hiekkakentän autopaikat

Taloyhtiön vuokratuilla paikoilla pitää olla käytössä taloyhtiön laminoitu kyltti, jossa on paikan tiedot. Kyltti toimitetaan vuokrasopimuksen yhteydessä. Jos hukkaat kyltin, niin taloyhtiö veloittaa 5 € uuden kyltin tekemisestä ja toimituksesta. Sopimuksen päätyttyä kyltti on toimitettava Isännöintitoimistoon.

P-lupalaput.jpg

Jos olet halukas saamaan vuokrapaikan, niin ota yhteys Asukaspalveluun: Elina Laaksonen, puh 020 722 9957. Email: elina.laaksonen(at)isannointitalo.fi.

Sähkötolppapaikan hinta            11 € / kk     

Hiekkakenttäpaikan hinta             5 € / kk    

Pysäköinti piha-alueella

Pysäköinti piha-alueella on kielletty, jotta pelastustiet eivät tukkeutuisi. Näin varmistamme hälytysajoneuvojen pääsyn rakennusten viereen tarvittaessa. 

Taloyhtiön hallitus ja turvallisuusvastaava valvovat tilannetta.